Нове дојаве о бомбама у тржним центрима и студентским домовима

Срна
Foto: MUP Srbije

БЕОГРАД- Дојаве о бомбама стигле су данас у тржне центре "Рајићева", "ИГ Раковица", "Бањица", "Карабурма" и "Ада Мол" у Београду, као и у студентским домовима "Патрис Лумумба" и "Карабурма".


Из Министарства унутрашњих послова /МУП/ Србијње медијима је потврђено да је у Тржни центар "Рајићева" упућена дојава о постављеној бомби, па су запослени и посјетиоци евакуисани док контрадиверзионе екипе МУП-а не обаве преглед.

Из предострожности евакуисани су запослени и станари два студентска дома. Полиција обавља антидиверзиони преглед у центру града и на Тргу Републике, а припадници МУП-а са псима трагачима проверавају простор око Народног музеја и околне објекте, контролишући и канте за смеће на Тргу.

Полицијској управи у Крагујевцу такође је данас телефоном пријављено да је у њиховој згради постављена бомба, након чега је контрадиверзионим прегледом утврђено да је ријеч о лажној дојави.

На адресе школа у Београду јуче је стигло више од 100 пријетећих дојава о бомбама, а стигле су и дојаве о бомбама на мостовима, у тржним центрима и "Водоводу". Како су саопштили надлежни, испоставило да су све дојаве биле лажне.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана