Носио крст са својим именом кроз град, полиција га нашла у мртвачком сандуку

novosti.rs
Носио крст са својим именом кроз град, полиција га нашла у мртвачком сандуку

Мјештани Бора били су у сриједу поподне запрепашћени када су видјели свог суграђанина Н. Л. (34) како са крстом, на коме је било написано његово име, иде кроз сам центар овог мјеста.

Одмах су позвали полицију, чије су патроле одмах отишле до куће у којој тај момак живи и нашли га како лежи у  мртвачком сандуку!

“Дојављено нам је да младић иде кроз град, носећи на рамену крст на коме је било уписано његово име”,  каже Новостима извор упознат са случајем.

“Када смо чули име које је написано на крсту, одмах смо знали да је ријеч о момку који је познат по конзумирању опијата и ситним крађама.

Полицијска патрола је одмах отишла на лице мјеста, али је момак већ био отишао. Органи реда су, потом, отишли до његове куће гдје су, кажу, били згранути призором који их је дочекао.

“Н.Л. је лежао у мртвачком санудуку. Крај њега су били венци за сахрану, крст и поклопац за мртвачки сандук”, каже саговорник.

Органи реда су одмах извукли Н.Л. из мртвачког сандука и одвели га на саслушање.

“Када смо га питали зашто то ради, он нам је казао да је 'незадовољан животом'“, додаје саговорник.

“Хтели смо да му поднесено прекршајну пријаву, јер смо сматрали да је починио кривично дело узнемиравања јавности, али нам је објашњено да у конкретном случају нема елемената да се поднесе пријава”, речено је из полиције.

Након тога, полиција је позвала Хитну помоћ, који су Н.Л. прегледали и оставили га на лијечењу на Одјељењу неуропсихијатрије Опште болнице у Бору.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана