На суђењу Беливуку свједочила власница куће у Сурдуку гдје је спаљено тијело

Tanjug
Foto: Arhiva

БЕОГРАД- У Специјалном суду у Београду данас је испитивањем свједока настављено суђење организованој криминалној групи Вељка Беливука и Марка Миљковића, чији припадници се терете за седам убистава, трговину дрогом, незаконито држање и ношење оружја, отмице и силовање.

Свједок Александра Ж., иначе супруга Радоја Ж. рођака наводног вође кавачког клана Радоја Звицера, испричала је да је кућу у Сурдуку наслиједила од баке 2018. године.
  
У дворишту те куће су како се сумња, припаднци ове групе спалили тијело Горана Михајловића.
    
Супруг Александре Ж. је ухапшен у Истанбулу, јер је осумњичен за убиство вође шкаљарског клана Јовицу Вукотића.
   
Свједок је описала тај плац у Сурдуку и рекла да има стара и нова кућа, као и да стару кућу нису закључавали, јер су ту одлагали ствари за одржавање имања.
  
Кључеве од те куће су имали њен отац, бивши супруг, човјек који је сређивао имање и брат од стрица који никад није долазио.

Александра Ж. се за  Радоја Ж. удала 2013. године, а растала 2015. године, а званично се папиролошки растала од њега тек ове године, јер није могао да му буде уручен захтјев на развод брака.
      
На питање у каквим односима је била са Радојем Ж. 2018. и 2019. године, Александра Ж. је рекла да није имала комункацију са њим, те да га дјеца нису видјела пет година.
   
Након исказа Александре Ж. браниоци су почели са примједбама на исказе свједока.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана