На Градини једна од највећих пљенидби дроге у протеклој деценији

Срна
На Градини једна од највећих пљенидби дроге у протеклој деценији

Београд - Министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић рекао је да је 1,5 тона марихуане, која је заплијењена на граничном прелазу Градина са Бугарском, једна од највећих пљенидби коју је српска полиција имала у посљедњих десетак година.

Стефановић је похвалио је озбиљан труд припадника граничне полиције, за које је рекао да су напорним вишемјесечним радом дошли до информација чији је резултат ова велика пљенидба дроге.

"Реч је о наставаку борбе против нарко-трафикинга, на коме инсистирам од првог дана када сам постао министар унутрашњих послова", истакао је Стефановић.

Он је поручио припадницима полиције да се до краја године још снажније обрачунају са нарко-трафикингом, преносе београдски медији

"Због ове велике акције и добро примењеног полицијско-обавештајног модела и свега онога на чему се напорно ради у Дирекцији полиције, уручићу награду директору полиције, начелнику Управе граничне полиције, али и свима онима који су учествовали у овој акцији", рекао је Стефановић.

Припадници Министарства унутрашњих послова и Управе граничне полиције заплијенили су 1.480 килограма марихуане на граничном прелазу Градина и ухапсили једно лице. Дрога је откривена у теретном возилу у џаковима међу сточном храном.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана