Италија: Очух из Србије убио трогодишњу девојчицу!

Blic.rs
Италија: Очух из Србије убио трогодишњу девојчицу!

Антонио Крстић (33) ухапшен је јуче у италијанском градићу Каламброне због сумње да је усмртио трогодишњу дјевојчицу, ћерку из првог брака његове трудне дјевојке!

Србин је одмах након хапшења, заједно са мајком дјевојчице, пребачен у притвор у локалну полицијску станицу у овом градићу између Ливорна и Пизе, на сјеверу Италије.

Крстић има кривични досије, јер је раније робијао због провала. Ухапшен је рано ујутру након десетак сати ноћног испитивања, прије свега на основу повреда које су уочене на тијелу девојчице, које је било видно модро, отечено. Уз то, и његова партнерка - жена поријеклом из Доминиканске Републике - оптужила га је да је он нанио повреде дјевојчици.

Њено саслушање обављено је у болници, гдје је смјештена након што је схватила да јој је дијете преминуло. Упркос оптужбама, и она је заједно са Србином спроведена у притвор. Крстић је одбацио оптужбе, али како преносе апенински медији, полиција већ сада има бројне доказе против њега.

Смрт дјетета пријављена је локалној полицијској станици у сриједу око 19.30 сати.

Позив је упућен из бараке у којој је Крстић живио са женом и дјевојчицом, а упутила га је мајка дјетета, и Крстић је био присутан. Њих двоје тада нису знали да ли је дијете живо, и прије свега су тражили помоћ од полиције и Хитне помоћи. Ипак, љекарска екипа је већ на лицу мјеста увидела да дјевојчици нема помоћи.

Према ријечима Доминиканке и Србина, дјевојчица се неколико дана прије смрти није осјећала добро. Наводно је имала повишену температуру. Стање јој се нагло погоршало у сриједу када је добила грозницу од које јој је сатима дрхтало цијело тијело.

Иако докази изазивају сумњу у злостављање, тек ће аутопсија дјететовог тијела показати конкретан узрок смрти.

Живјели у бараци

Доминиканка и Србин упознали су се преко друштвених мрежа прије нешто више од годину дана. Жена је у том периоду и даље живјела са мужем Италијаном, оцем несрећне дјевојчице, а тајно се виђала са Србином, са којим је чекала и дијете. Остаје тајна како ју је Крстић убједио да напусти мужа и почне да живи са њим у описаној бараци, животом који италијански новинари називају "пуким преживљавањем". Аутопсија ће показати узрок смрти дјетета

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана