Фудбалеру, пјевачима и осталим ухапшеним у „Краун плази“ кућни затвор

Срна
Фудбалеру, пјевачима и осталим ухапшеним у „Краун плази“ кућни затвор

БЕОГРАД – Након што је десет особа у суботу признало кривицу и закључило споразуме са београдским Трећим основним тужилаштвом, које је потвдио суд, исто је учинило и осталих десет особа које су ухапшене у хотелу „Краун плаза“ у петак.

Сви су признали кривицу за недозвољено окупљање, односно непоштивање забране окупљања и кривично дјело непоступање по здравственим прописима у вријеме епидемије те закључили споразуме према којима су већ правоснажно осуђени на казне од по три мјесеца, односно девет и десет мјесеци кућог затвора.

Један гост бара је још у бјекству и за њим је расписана потрага.

У процесима који су се одвијали јуче је на по три мјесеца кућног затвора осуђено девет гостију којима је служено пиће у лоби бару хотела, речено је Танјугу у тужилаштву.

Директор бара добио је казну од десет месеци кућног затвора.

Међу онима који су закључили споразуме са тужилаштвом о признању кривице на основу којих су правоснажно осуђени су фудбалер Александар Пријовић, пјевач, његова супруга и син, као и пјевач Митар Мирић.

Овај догађај десио се у петак око 15 часова, када је више од 20 људи пило у лобију београдског хотела, иако је на снази забрана окупљања више од пет људи као и служења пића у локалима, ради спречавања ширења вируса корона.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана