“Ер Србија” почела да лети за Женеву

Срна
“Ер Србија” почела да лети за Женеву

БЕОГРАД - Авио-компанија “Ер Србија” данас је летом авиона “ербас А319” успоставила директне летове на новој линији између Београда и Женеве.

Српска национална авио-компанија планира да до своје друге дестинације у Швајцарској саобраћа два пута недјељно - понедјељком и петком, саопштено је из “Ер Србије”.

Аеродром на који слијећу авиони “Ер Србије” удаљен је четири километра од центра Женеве, са сјеверном границом дуж граничног прелаза између Швајцарске и Француске, што омогућује улазак у обје земље директно са аеродрома.

Директор за комерцијалу и стратегију “Ер Србије” Јиржи Марек рекао је да је ова компанија, имајући у виду да више од 30.000 српских држављана живи у западној Швајцарској и сусједној Француској, препознала потребу за увођењем ове руте како би им омогућила лакши приступ и бољу конекцију са домовином.

Путници “Ер Србије” повратну авио-карту до Женеве могу пронаћи по цијени почев од 52 евра, уз додатних 50 одсто попуста на карте за дјецу.

Летови понедјељком омогућиће добру повезаност из Женеве ка другим дестинацијама до којих “Ер Србија” лети средином дана, као што су Атина, Истанбул, Ларнака, Москва, Подгорица, Сарајево, Скопље, Софија, Солун, Тирана и Тиват.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана