Џони Деп у Србији: Обожавам вашу културу и ваш народ

Танјуг
Џони Деп у Србији: Обожавам вашу културу и ваш народ

Славни глумац Џони Деп, који је допутовао данас у Београд због промоције првог анимираног серијала произведеног у Србији, званично се обратио на прослави године рада Студија Иерволино.

“Добро вече, вече је зар не? Био сам веома срећан некада давно, око 1990. године кад сам упознао редитеља Емира Кустурицу. За годину дана снимања, постали смо блиски. Његова породица ме је упознала са културом, његови родитељи су бринули о мени кад сам био болестан, а екипа с којом сам радио је била посвећена и сјајна, сви су знали свој посао и ишли ка истом циљу, што не срећеш често у животу. Упознао сам шарм, топлину и љепоту српског народа”, рекао је познати глумац.

Иначе, Деп позајмљује глас лику Пафинсу у истоименом анимираном филму.

“Било је то врло другачије искуство за мене. Убијеђен сам да ће то навести још умјетника, редитеља да дођу и да раде овдје. Ово је савршен опозит Холивуду. Искрен сам. (Нико ми није додао шљивовицу, срећом, цијелих 10 минута). Обожавам вашу културу, ваш народ, част ми је што сам овдје. Нека сте благословени”, изјавио је глумац и потом на српском рекао: “Хвала”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана