Дјед нестале Данке: Знају људи праву истину

ГС
Дјед нестале Данке: Знају људи праву истину

Ни послије недјељу дана од како је нестала дјевојчица Данка Илић (2) из Бањског поља код Бора, нема неких већих помака. Информација које су доступне су површне јер је оперативни рад полиције у току, а како наводи дјед дјевојчице Милан Илић, и даље чекају неке информације.

Милан на почетку разговора истиче да нема никаквих информација, ни нових ни старих.

„Разумите, чекамо. Нестрпљење нас убија, надамо се свакој секунди да ћемо добити лијепе вијести. Све што чујем, чујем на телевизији. Милион ствари и глупости, још више се разочарам када чујем ко све гостује и шта све причају о мојој породици, а ништа од тога није тачно. Знају људи праву истину“, каже потресени човјек.

Према његовим ријечима, морао је да тражи и забрану приласка новинарима јер га непрестано салећу.

„Вјерујте ми… Није ми добро и без њих“, каже Милан и истиче да је погледао снимак који се појавио на интернету, преноси АТВ.

„Видио сам снимак, али не знам шта да кажем. Желим да вјерујем да јесте и да ће је што прије пронаћи, не смијем да причам ништа јер полиција ради, уздамо се у њих, чекам да се прави људи обрате, министар Гашић. Једино њима вјерујем“, закључио је Илић.

Подсјетимо, Данка Илић, стара непуне двије године, нестала је прошле недјеље са имања породице Драгомировић у Улици војводе Радомира Путника у насељу Бањско поље крај Бора. Мајка Ивана је са сином старим три године и ћеркицом од непуне двије, дошла на имање, које је било прилично запуштено.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана