Дјеца високопозиционираног политичара брутално убили старицу у Земуну

blic.rs
Дјеца високопозиционираног политичара брутално убили старицу у Земуну

И. Ш. (25) и М. Д. (21) ухапшени су због бруталног убиства старице Мајде Гаровић (80) из Земуна, дјеца политичара и високопозиционираног члана српске деснице.

Како сазнаје Блиц, Ј. Ш., осумњичена је да је средином јула убила старицу Мајду Гаровић, док је њен рођени брат М. Д. осумњичен да јој је помогао да прикрије злочин.

Угљенисано тијело несрећне жене пронађено је 20. јуна у Дунавској улици, код Крчедина.

У близини контејнера нису нађени никакви предмети који би, у том моменту помогли у идентификацији жене, и није било јасно да ли је жена убијена поред контејнера, па је њено тијело бачено у канту или запаљено, или је злочинац аутомобилом довезао тијело како би га се ријешио у Крчедину.

Убрзо је утврђено да је убијена 80-годишња Мајда Гаровић и да је живјела у Земуну.

Она је посљедњи пут виђена 15. јуна, а њено спаљено тијело пронађено је 20. јуна. Неколико дана касније, ухапшени су Ј. Ш., због сумње да је починила кривично дјело убиство и њен брат М. Д. (21) због постојања основа сумње да је помогао у извршењу овог кривичног дјела.

“Сумња се да је Ј. Ш. између 15. и 19. јуна усмртила старицу, а потом тијело аутом превезла у викенд насеље код Крчедина и запалила у контејнеру. Такође се сумња да је М. Д. помогао осумњиченој приликом уклањања трагова” наводи се у саопштењу МУП Србија.

Осумњичени су, уз кривичну пријаву, приведени Вишем јавном тужилаштву у Сремској Митровици.

“Полиција наставља рад на утврђивању осталих околности у вези овог кривичног дјела”, кратко су додали из МУП.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана