Ђаци из Србије објавили снимак хотела у ком се све распада, наводно ријеч о Требињу

GS
Foto: TikTok

КРУШЕВАЦ - Крушевачка гимназија, постала је предмет расправе на ТикТоку, а повод је снимак са екскурзије, који су ђаци направили у хотелу, који је на око лијепо опремљен, а заправо се све аспада.

На снимку се, наиме, види како све што додирну, пада. Кревет пропада, завјеса пада већ при благом додиру, дијелови туш кабине се распадају... Све ово, наводно се дешава у једном хотелу у Требињу.

Ученици су се то забиљежили и поставили на друштвену мрежу, уз кратке описе, а посебну пажњу су посветили цијени екскурзије.

Директорка школе Биљана Дачић за Телеграф.рс каже да званичне притужбе још није примила и да није искључено да је ријеч о некој од прошлогодишњих екскурзија. 

"Знате како, ја не знам да ли под тим именом постоји ученица која је објавила видео, имамо преко хиљаду ђака, па то морам да проверим. Деца су за екскурзију добила хотеле са три и четири звездице, све је било у реду и нисмо имали никаквих пријава да било шта не ваља",  рекла је она на почетку разговора.

Иначе, додаје, пракса им је да у сарадњи са професорима и дјецом, оног тренутка када уђу у смјештај, пријаве сваки квар, како при изласку из хотела не би имали потраживања за нешто што нису урадили.

"Знам да није било проблема, а могуће је да су на снимку остављени погрешни подаци школе. Свакако, хвала што сте се јавили, а ја ћу истражити шта се дешава", рекла је Дачић.

VIDEO

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана