Данкина мајка и данас у полицији

Курир
Данкина мајка и данас у полицији

Ивана Илић, мајка мале Данке Илић за којом се трага већ четврти дан од јутрос је поново у полицији.

Како открива извор Курира, мајка дјевојчице посљедња је видјела дијете и због тога је истражитељима важно да сваку нову информацију која стигне до њих, анализирају управо са њом.

- Ивана Илић била је јуче у полицији, као и свих претходних дана од тренутка када је пријављен нестанак девојчице. Синоћ се вратила кући, али је од јутрос поново са полицијом. Пуно информација из минуте у минут стиже, пре свега преко система "Пронађи ме", који грађани позивају. Ни једна од тих информација се не одбацује, свака се детаљно проверава и испитује и пре свега због тога је непрекидно присуство мајке у полицији, неопходно - открива саговорник Курира.

Поред тога што информације стижу преко система "Пронађи ме", познатијег као Амбер алерт који је и даље активан, полиција и даље непрекидно ради на терену.

- Паралелно са провером свих информација које стижу од грађана, полиција ради свој део посла на терену. Прикупљају се информације, докази и чини све да се девојчица што пре пронађе - каже извор Курира упознат са детаљима потраге за Данком Илић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана