Брнабић: Нечувено што је Бећировић снимио видео подршке Ђукановићу

Срна
Брнабић: Нечувено што је Бећировић снимио видео подршке Ђукановићу

БЕОГРАД- Премијер Србије Ана Брнабић рекла је да је нечувено да члан Предсједништва једне земље, као што је Денис Бећировић у БиХ, сними видео у којем подржава предсједничког кандидата у другој држави - Мила Ђукановића у Црној Гори.

"Члан Председништва једне земље снима видео да подржи кандидата за председника у другој земљи? То је нечувено и невероватно. Али, исто тако је нечувено и невероватно да нико није коментарисао да се они мешају у изборни процес у Црној Гори, а /председника Србије Александра/ Вучића јесу, иако није рекао ниједну реч. Лицемерју никад краја", истакла је Брнабићева, коментаришући оптужбе да се Вучић мијеша у изборни процес у Црној Гори.

Она је нагласила да Вучић ниједну ријеч није рекао о изборима у Црној Гори, али је занимљиво да су многи други, међу којима је премијер самопроглашеног Косова Аљбин Курти, директно подржали одређеног кандидата који учествује на тим изборима.

Брнабићева је додала да јој никада не би пало на памет да сними видео да подржи предсједничког кандидата у било којој земљи, сматрајући да је то срамотно и бесмислено и да је увреда за гласаче у тој земљи и за суверенитет те земље.

"Али, очигледно некоме другоме то пада на памет", рекла је Брнабићева, одговарајући на питања новинара након састанка са премијером Сјеверне Македоније Димитром Ковачевским.

Брнабићева је додала да то довољно говори свима у Црној Гори какав је однос Србије према Црној Гори, а какав тих осталих који подржавају различите кандидате у њиховом изборном процесу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана