Београд: Убијен бивши Пецонијев телохранитељ, пронађен запаљени голф којим је убица покушао да побjегне

Blic.rs
Београд: Убијен бивши Пецонијев телохранитељ, пронађен запаљени голф којим је убица покушао да побjегне

Београд - Бојан Смиљковић, бивши полицајац и бивши тјелохранитељ Предрага Ранковића Пецонија упуцан хицима из пиштоља у кући у Бољевцима. Како сазнаје "Блиц", на обали Саве вечерас је пронађен и запаљен аутомобил "голф", чији је власник био убијени Смиљковић.

Претпоставља се да је убица одвезао "голф" у намјери да побјегне, а за убицом се још трага.  

Како сазнајемо, Смиљковић је у кући у којој је убијен живео у посљедње вријеме.

Како сазнајемо, осумњичћени је унук власника куће у којој је убијен Смиљковић. Према незваничним сазнањима Блица, унук власника је убијеном Смиљковићу дуговао 8.000 евра. 

Газда куће у којој је пронађено Смиљковићево тијело нестао је. Смиљковићево тело је пронађено око 16.30, а увиђај полиције и даље је у току.  

Смиљковић је од раније познат по томе што је у јуну 2010. године пуцао у Љубишу Буху Чумета.  

До пуцњаве је дошло након судара између Чуметовог „мерцедеса" и једног од три возила у којима су били Пецони и петорица припадника његовог личног обезбјеђења, међу којима је био и Смиљковић.

- Пецонија је обезбеђивало пет момака, од којих је код четворице нађено оружје. Ниједан није признао да је пуцао. Двојица од њих имају дозволе за ношење оружја док су од друге двојице, један полицајац а један војно лице. Сви су приведени у београдску полицију, где им је урађена парафинска рукавица како би се утврдило ко је пуцао у Бухин „мерцеде" али и узете изјаве. Изјаве су узете и од Бухе и полицајаца, који су задужени да га чувају а о инциденту је обавештено и Специјално тужилаштво, под чијом се ингеренцијом, као заштићени сведок налази Чуме - рекао је тада извор „Блица".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана