За убиство трогодишњег дјечака у Пули осумњичене мајка и малољетница

Срна
За убиство трогодишњег дјечака у Пули осумњичене мајка и малољетница

Пула - За убиство трогодишњег дјечака чије је тијело пронађено јуче у плићаку у ували Мадрач у Пули полиција сумњичи дјечакову мајку и малољетницу, јављају хрватски медији.

Из Полицијске управе истарске саопштено је да су тридесетдвогодишња држављанка Хрватске и малољетна хрватска држављанка осумњичене да су се договориле како ће усмртити дијете, што су и учиниле 23. маја увече у стану у Улици аквилејски прилаз у Пули.

"Након што су усмртиле дијете пренијеле су га у увалу Мандрач, а потом је 32-годишњакиња, са намјером отежавања полицијског поступања, 24. маја око 00.30 часова, дошла у полицијску станицу и лажно пријавила дјететов нестанак", наводи се у саопштењу.

Двадесетдеветогодишњи хрватски држављанин осумњичен је да није пријавио кривично дјело тешко убиство, већ је заједно са тридесетдвогодишњакињом и малољетницом договарао начин прикривања кривичног дјела, јављају хрватски медији.

Осумњичени су након криминалистичке истраге данас послије подне, уз кривичну пријаву, приведени у притворску јединицу ПУ истарске, преносе хрватски медији.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана