Убијен шеф барских кланова

vijesti.mer
Убијен шеф барских кланова

Бар -- У пуцњави у Бару је данас убијен Армин Муша Османагић који је у полицијским документима означен као вођа једног од барских криминалних кланова.

Полиција је потврдила да је Османагић умро од последица рањавања које се догодило данас у Бару око 13.25 минута.

Подгорички медији, позивајући се на полицијске изворе, наводе да је на Османагића пуцано из снајпера док је седео у једном од барских локала.

Османагић је рањен у стомак и одмах након рањавања је преминуо. У пуцњави је рањен и конобар локала у којем је убијен Османагић.

Медији јављају да је 15 минута након рањавања Османагића уследила нова пуцњава у строгом центру Бара, на очиглед бројних пролазника тог приморског града.

По тим извештајима, непознати младић је упао на терасу кафеа "Ла есквина" и, по речима очевидаца, уз повике испалио више метака у групу младића који наводно припадају клану супростављеном Османагићевој групи.

Званичних информација о последицама овог напада нема, а полиција је блокирала центар Бара.

Османагић се у полицијским документима води као вођа једног од барских кланова. Он је заједно са супругом Љиљаном Биговић Османагић био осумњичен за прање новца стеченог илегалним организовањем игара на срећу у једном аутомат клубу у Бару.

Армин Муша Османагућ је довођен у везу са убиством уредника подгоричког "Дана" Душка Јовановића 2004. године.

Полиција је сумњичила Османагића за учешће у том злочину од првих дана истраге, када га је за сада једини осуђени, Дамир Мандић, наводно, поменуо у саслушању пред полицијом.

На основу тадашње Мандићеве исповести полиција је сачинила службену белешку, која касније није прихваћена на суду као валидан доказ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана