У истражном затвору у Подгорици поново пронађени мобилни, бодежи...

Танјуг
Foto: Илустрација

ПОДГОРИЦА- У посљедњем претресу просторија Истражног затвора у Подгорици, у којима бораве припадници организованих криминалних група, поново је пронађено више мобилних телефона, бодежа и других недозвољених ствари.

Подгоричкој Побједи је потврђено да је синоћњи претрес извршен у складу са редовном процедуром и у присуству два помоћника директора Управе за извршење кривичних санкција (УИКС).

Овај претрес је дошао након што је начелник Истражног затвора Предраг Спасојевић јуче у свом дворишту, у месту Подање у Даниловграду, пронашао неактивирану ручну бомбу, а пре три дана у близини ограде његове куће је бачена експлозивна направа.

Он је тим поводом казао да је незадовољан реакцијом надлежних, те да вјерује да није ријеч о упозорењу - већ о покушају убиства.

"Институције су или неспособне или корумпиране. Не може нико да ме убеди да не могу да ријеше ово, ово је веома једноставна ствар", рекао је Спасојевић у изјави за Радио Телевизију Црне Горе (РТЦГ).

Додао је да су надлежни имали индиције ко стоји иза свега.

"Имали су људе, имали су организовану групу која је то могла да уради, имали су место, време, начин извршења и нису реаговали. У питању је или неспособност или корупција. Друго не може бити ништа", навео је.

Спасојевић је рекао и да је прије мјесец дана добио прве пријетње, али да надлежни, како је истакао, тим поводом ништа нису предузели.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана