Стање Бокија 13 веома лоше

B92
Стање Бокија 13 веома лоше

Скопље - Стање првоосумњиченег у афери “Рекет” Бојана Јовановског, по ријечима његовог адвоката Сашка Дукоског, веома је лоше.

Он је Телевизији Телма рекао да његов клијиент Бојан Јовановски, познат под именом Боки 13, има јаке болове од претхходне двије неуспјешне операције и да од како је у притвору повраћа скоро сваки дан.

Дуковски је додао да је управа истражног затвора “Скопље” коректна и да је Бокију 13 увијек била обезбиједјена здравстена заштита.

Бојан Јовановски, који се од 15. јула налази у притвору у скопском истражном затору, неколико пута је водјен на Клинику за торакалну хрургију у Скопљу, а, према раније објављеним информацијама, недавно се подвргао операцији подвезивања желудца ради смањења тежине.

Кривични суд у Скопљу је Јовановском у петак 13. септембра други пут за 30 дана продужио притивор у којем се налази са још двоје сумњичених у афери “Рекет” - Зораном Милевским, званим Зоки Кичевац и разријешеном специјалном тужитељком Катицом Јаневом.

Тужилаштво за организовани криминал њих троје сумњичи за изнуду 1,5 милиона евра од једног од набогатијих Македонаца, бизнисмена Јордана Камчева, да би добио бољи третман у истрази у кривичном случају “Империја” у којој је првоосумњичен, преноси Б92.

Предистражни поступак у случају “Рекет” води се од

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана