Сању Хап смакнуо убица осјечког адвоката

Агенције
Сању Хап смакнуо убица осјечког адвоката

Загреб - Све је више доказа који упућују да је 39-годишњу фудбалску менаџерику Сању Хап убио 58-годишњи осјечки привредник Витомир Тољ који је након убиства адвоката Влатка Видаковића убио и себе, но полиција ни даље, док траје истрага, не жели износити детаље о том случају.

У полицији откривају тек да загребачки криминалисти на чијем је подручју убијена Сања Хап сурађују с колегама у Осијеку гдје је Тољ убио Видаковића, а потом и себе. 

Да су случајеви повезани показује и неслужбена информација по којој су у аутомобилу, којим се Тољ довезао из Загреба у Осијек, пронађени нож с капљицама крви и љепљива трака каквом је Сања Хап била везана када је избодена ножем. 

Околности осјечког убојства јасне су од првог дана јер је тијело убојице пронађено с оружјем поред жртве у њеној канцеларији у Осијеку, а нови докази могли би поткријепити информације које се данима објављују у медијима да је Тољ прије тога у Загребу убио и менаџерицу. 

Но, те ће се претпоставке морати доказати форензичким вјештачењем који би пронађене доказе повезали с убојством у Загребу. 

Тијело Сање Хап пронађено је у понедјељак око 18 сати у стану у загребачкој улици Подбрежје, наводно 15 сати након што је убијена. Њено тијело везано селотејпом и шест пута избодено ножем, по писању медија пронашао је њезин познаник, а на мјесту тог крвавог злочина није пронађен нож којим је убијена. 

Осјечког адвоката у понедјељак ујутро у његовој канцеларији Тољ је убио хицима из пиштоља, наводно незадовољан исходом суђења у којему га је заступао Видаковић. Тоља, који је боловао од ПТСП-а, теретило се тада за отмицу сина осјечког адвоката Радослава Арамбашића. 

Медији су објавили да су Сања Хап и Влатко Видаковић као и њихов убоица за живота имали пословне контакте. Тољ је наводно од адвоката и фудбалске менаџерице тражио новац, сматрајући да су му дужни. Од адвоката је тражио 3.000 евра за обрану којом није био задовољан, док му Сања Хап наводно није вратила новац који је подигла у Тољевој осјечкој штедној задрузи Манила.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана