Припадник криминалног клана ухапшен због убиства!

СРНА
Припадник криминалног клана ухапшен због убиства!

ПОДГОРИЦА - Никшићка полиција ухапсила је мушкарца чији су иницијали С.Р. /27/, припадника огранка једне организоване криминалне групе, због сумње да је тешко повриједио М.Н, који је подлегао повредама.

Из Управе полиције Црне Горе саопштено је да је С.Р. припремао бјекство, али да је рано јутрос лишен слободе након изласка из објекта у којем је становао.

Са собом је носио руксак у којем се налазио пиштољ са оквиром и девет метака, два оквира од пиштоља и 65 метака, око 360 грама кокаина, као и три ваге за прецизно мјерење.

"Тако је С.Р, осим за кривично дј`ело тешка тјелесна повреда усљед које је наступила смрт оштећеног лица, осумњичен и за кривично ђело недозвољено држање и ношење оружја и експлозивних материја и кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога", истакли су из полиције.

Запослени у Медицинском центру Никшић обавијестили су 9. фебруара полицију да се на указивање љекарске помоћи у њиховим просторијама налази М.Н. са тешким повредама главе.

"Током криминалистичке обраде он је навео да је повреду задобио падом у дворишту своје куће, а у ту изјаву полицијски службеници су посумњали и наставили са предузимањем даљих мјера и радњи на утврђивању околности под којима је наступила тешка тјелесна повреда", навдено је у саопштењу.

Криминалистичка полиција је у координацији са надлежним тужилаштвом предузела низ мјера и радњи с циљем расвјетљавања свих околности под којима је М.Н. повријеђен, спроведена је криминалистичка обрада, прикупљен већи број обавјештења од грађана, те изузет и прегледан већи број видео наџора са лица мјеста.

"Ове активности су резултирале расвјетљавањем чињеничног стања и полиција је дошла до сумње да је С.Р, након краћег вербалног конфликта, мушкарцу М.Н. нанио тешку повреду главе", додали су из полиције.

Мушкарац М.Н. подлегао је синоћ повредама у Клиничком центру Црне Горе у Подгорици.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана