Претукао супругу у Хитној помоћи

Срна
Претукао супругу у Хитној помоћи

Тридесетдвогодишњем мушкарцу из Плава Д.С. одређен је притвор од 30 дана због сумње да је у просторијама Хитне помоћи претукао невјенчану супругу О.Ц.

Запослени у Хитној помоћи су у петак, 16. августа, око 12.50 часова обавијестили Одјељења безбједности Плав да је на указивање љекарске помоћи примљена О.Ц. (40) из САД, док је са њом био Д.С, саопштено је из Управе полиције Црне Горе.

"Након прегледа и покушаја указивања љекарске помоћи Д.С. је ничим изазван физички напао О.Ц. наносећи јој повреде главе, након чега је она изгубила свијест, а Д.С. је побјегао", наводи се у саопштењу.

О.Ц. је том приликом транспортована у Ургентни блок Медицинског центра у Беранама, а осумњичени Д.С. је лоциран и приведен у службене просторије Одјељења безбједности Плав истог дана око 13.15 часова.

О догађају је обавијештен тужилац у Основном државном тужилаштву у Плаву који је наложио да се осумњичени лиши слободе и за њега донио рјешење о задржавању у полицијским просторијама до привода надлежном судији за истрагу.

Након привода судији за истрагу Д.С. је одређен притвор од 30 дана и он је спроведен у Завод за извршење кривичних санкција у Бијелом Пољу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана