Потукли се на паркингу под Острогом

mondo.me
Потукли се на паркингу под Острогом

Баранин Анес Чичић тврди да су га прошле суботе на паркингу испред доњег манастира Острог претукла двојица службеника Туристичке организације Даниловград.

Директор ТО Даниловград, Иван Драгојевић, каже да то није тачно и да су се његови запослени бранили од Чичића, власника туристичке агенције “Мона”, који их “годинама малтретира, провоцира и насрће” на њих да би избјегао плаћање излетничке таксе. 

Чичић тврди да су га напали Р.П. и С.В.

Из Управе полиције кажу да он није пријавио напад, али да су запослени у ТО Даниловград њега пријавили и на дан инцидента и дан раније због тога што их је “узнемиравао и физички напао на радном мјесту, на наплатном пункту Врела”. 

С нападом од 16. августа “упознат је државни тужилац у ОДТ у Подгорици, који се изјаснио да нема елемената кривичног дјела, које се гони по службеној дужности, те да се ради о прекршају из Закона о јавном реду и миру”, одговорено је из УП.

У полицији кажу да их је Вукадиновић и дан касније обавијестио да поново имају проблеме са Чичићем у мјесту Острог и да је дошло и до туче. Чичић, Р.П. и С.В. су приведени и од њих су узете изјаве, а као свједок изјаву је дао и Б.З.

Чичић је у телефонском разговору новинарки Вијести рекао да је није тачно да није поднио пријаву и да полиција покушава да “изрежира нешто” како би он испао крив. Он тврди да су га на паркингу испред Острога испрскали спрејом и тукли, а кад је пао на земљу, наставили су да га шутирају. Наводно се онесвијестио, а себи је дошао у манастиру док су му монаси помагали.

Драгојевић, међутим, тврди да је Чичић тог јутра пројурио аутобусом поред наплатног пункта да не би платио таксу, о чему су га запослени одмах обавијестили, као и туристичког инспектора.

“Затим су пошли за њим до паркинга, а чим су изашли из кола рекао им је 'мрш, мрш одавде, губите се'. Потом је пришао Р.П., ухватио га за мајицу, очупао његову идентификацију. Р.П. се одмакао, а Чичић је узео камен у руке и кренуо да их гађа. Р.П. је извадио спреј из џепа, исприскао у његовом правцу, али Чичић је и даље замахивао ка њима каменом. Инстинктивно су га ударили, из страха да их не гађа каменом. Пао је на кољена, а када му је пришао возач аутобуса да га одведе и даље је тражио камен да их гађа. Наши запослени су се удаљили, обавијестили полицију, туристичког инспектора и мене”, казао је Драгојевић.

 Он каже да је све уредно пријављено полицији и додао да Чичић годинама терорише запослене у даниловградској организацији.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана