Полиција истражује ко је жена закопана у туђем гробу

Танјуг
Foto: Image by Gábor Bejó from Pixabay

ПОДГОРИЦА - У зетском селу Вуковци завладао је неспокој након што је у једној породичној гробници пронађено закопано непознато женско тијело.

Полиција и тужилаштво покушавају да утврде ко је и када сахрањен у туђем гробу.

Из Управе полиције Вијестима је потврђено да је једна породица из Вуковаца, када су покушали да сахране преминулог члана породице, у гробници пронашла непознато тијело.

Иако добро упућен извор тврди да женски леш није био у ковчегу, већ само убачен у гробницу, полиција говори супротно - да је био у ковчегу.

"Почетком мјесеца породица из Вуковаца покушала је да сахрани преминулог члана. Када су отворили породичну гробницу унутра су пронашли ковчег у ком су били посмртни остаци. Није им било познато ко је сахрањен, ни када, због чега су позвали полицију. Ми смо, након тог обавештења, изашли на лице мјеста и обавестили тужилаштво", објаснили су из УП.

Наложена су, кажу, вјештачења како би се утврдило вријеме смрти и идентитет особе чији посмртни остаци су пронађени закопани у туђем гробу.

Један од саговорника Вијести, који је и пријавио новинарима тај несвакидашњи догађај, казао је да се у Зети спекулише да је у гробу пронађено тијело убијене жене.

"О томе се званично ћути, али ми знамо да су људи отворили гроб јер су морали да сахране бабу која је преминула. Дочекало их је непријатно изненађење. У њиховом гробу било је тијело жене. Несхватљиво је да се нешто тако дешава и заташкава", казао је саговорник Вијести.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана