Трагедија у Хрватској: Погинуле сестре имале 25 и 21 годину, једна синоћ славила рођендан

ГС
Несрећа
Foto: 24 сата | Несрећа

ДИЦМО - Двије особе погинуле су ноћас у судару два аутомобила у хрватској општини Димови, у Сплитско-далматинској жупанији, саопштено је из Полицијске станице Сињ.

Саобраћајна несрећа се догодила у 00.44 часова. Како преноси Индекс.хр у тешкој несрећи су, како се незванично сазнаје, погинуле двије сестре од 25 и 21 годину, a једна је синоћ славила рођендан.

Младић (19) који је возио други аутомобил је лакше повријеђен, речено је у сплитској полицији. Несрећа се догодила на државној цести у Дицму недалеко Присоја гдје су се сударили „мерцедес“ и „шкода“.

За воланом „мерцедеса“ је био 19-годишњак, док су у „шкоди“ биле двије дјевојке. У фронталном судару обје су на мјесту несреће изгубиле живот. О јачини судара на мјесту догађаја свједочио је и мотор једног од аутомобила који је одбачен у удару возила.

Увиђај је трајао до 4.40, а обавио га је замјеник Општинскога државног тужилаштва из Сплита у сарадњи са сињском полицијом, а за то је вријеме саобраћај је текао једним коловозном траком.

Полиција јутрос није имала податке коликом брзином су се возила кретала. Засад није познато ни како је тачно дошло до несреће. Возач је алкотестиран и чека се налаз крви. Бијела „шкода“ у којој су погинуле сестре потпуно је уништен.

Из њега је испао и мотор и завршио двадесетак метара од аутомобила. Смрскан је и црни „мерцедес“ који је возио младић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана