Пас напао дјецу испред школе, првачића изгризао по тијелу

ГС
Пас напао дјецу испред школе, првачића изгризао по тијелу

У загребачком насељу Горње Врапче јутрос је испред основне школе пас напао дјецу, а најгоре је прошао првачић којег је изгризао по тијелу, наводе хрватски медији.

"Није му први пут да напада људе. Власник је упозорен више пута, али не реагира", казао је један од мјештана за 24 сата.хр. Полиција је потврдила да су добили дојаву о нападу те утврђују све околности.

И директорица основне школе потврдила је да је дошло до инцидента, да је све било ван дворишта школе те да сарађују са полицијом.

У Фацебоок групи "Закај волим Врапче" могу се пронаћи објаве упозорења на истог пса који лута Врапчем без ланца и брњице.

"Ишао сам оставити дијете и дошао можда пар секунди након напада. Била је хрпа људи, испред пекаре насред цесте су лежали мајка и дјечак, он је био крвав. Ушли су у пекару и одмах помогли дјечаку, нога му је била доста крвава и примио се за прса и рекао да га боле прса. Видио сам да му је десна страна мајице подерана, крај њих је била и цурица. Чуо сам у пекари да је и њу напао пас, али у том шоку нисам видио у каквом је стању. Сјео сам у ауто и отишао видјети гдје је пас, кренуо је од школе према дома ваљда, још је стајао на цести. Звао сам полицију и одмах им све јавио, могао је напасти још некога... ", испричао је један од свједока, наводи 24сата хр.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана