Основац најавио да ће доћи у школу с оружјем и списком

Срна
Основац најавио да ће доћи у школу с оружјем и списком

ГОСПИЋ - Ученик једне основне школе у Лици, који је био незадовољан оцјеном, најавио је да ће сутра у школу доћи с ватреним оружјем и списком, објавио је ХРТ.

Из школе кажу да су о случају обавијестили мјеродавне и стручне службе, као и да су све пријавили полицији, те да је обављен разговор с учеником и с његовим родитељем.

Директор школе је најавила да ученик који је изрекао пријетњу сутра неће доћи у школу и да ће у договору са стручним службама одлучити што даље учинити.

Она је навела да је разредни старјешина писаним путем обавијестио и остале родитеље да се предузимају све потребне радње и да нема разлога за забринутост.

-О свим потребним информацијама родитељи ученика наше школе биће благовремено обавијештени - поручила је директор школе.

Психолог из Центра за здравље младих Загреб Бруно Бенцарић рекао је да се овакве ситуације не треба гурати под тепих јер се заправо ради о позиву у помоћ.

Родитељи који су се јавили медијима изразили су забринут за безбједност своје дјеце, додајући да су и дјеца у страху да ће их неко убити.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана