Одлука донијета једногласно: Кривокапић и Абазовић биће саслушани због кокаина

Тањуг
Foto: Илустрација

БАЊАЛУКА - Одбор за безбједност и одбрану Скупштине Црне Горе одлучио је данас да саслуша премијера Здравка Кривокапића, потпредседника владе Дритана Абазовића и челне људе полиције, тужилаштва и АНБ у вези са посљедњим случајем заплијене око 500 килограма кокаина.

Одлука о контролном саслушању у вези запљене око 500 килограма кокаина донијета је једногласно.

Ријеч је о коакину који су 12. јануара открили радници компаније Воли у кутијама банана и о томе обавијестили полицију.

Раније је из Управе прихода и царина саопштено да је брод, у којем се налазила пошиљка банана, упловио у Луку Бар 2. јануара.

Предсједник Одбора Милан Кнежевић саопштио је на сједници тог скупштинског тијела да би, да су надлежни радили свој посао, данас био ухапшен Драган Бокан, “по истом принципу по ком је ухапшен Будимир Крстовић”, или би, како је рекао, Крстовић био пуштен да се брани са слободе, пренио је портал РТЦГ.

Ако су чланови породице Крстовић, како је рекао, невини у затвору, они би такође требало да буду пуштени да уз јемство доказују слободу.

Иначе, на сједници се отворила и расправа о актуелној политичкој ситуцији и односу Демократа Алексе Бечић и УРЕ Дригана Абазовића.

Вербално су се обрачунали Конатар и Милатовић на тему ко је издајник, ко је преговарао ДПС Мила Ђукановића и ко само чува фотељу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана