Модричанин херој у Словенији: Бобан Миладиновић извукао жену и дијете испод срушеног стабла у парку

Г.С.
Модричанин херој у Словенији: Бобан Миладиновић извукао жену и дијете испод срушеног стабла у парку

Љубљана - Велико невријеме је данас око 15 ;asova погодило Словенију, уништило је аутомобиле, носило кровове, а има и повријеђених. Приликом тог невремена у парку Тиволи у Љубљани одиграла се права драма.

Наиме, у кратком периоду се створило велико невријеме и стабло у парку је пало на жену и дијете који су били у шетњи, а срећом, пролазници, међу којима је био и Бобан Миладиновић родом из Модриче, су то примијетили те спасили жену и дијете од веће трагедије.

Све се брзо одиграло

Како каже Бобан Миладиновић за портал "Аваза" све се јако брзо одиграло.

- Почео је јак вјетар, нисам очекивао да је нешто јако, изашао сам на чистину и онда је почело баш да јако дува. Кренуо сам пар метара стазом и испред мене на 20 метара пада дрво на старију жену и њеног сина - појашњава Миладиновић за портал "Аваза".

"Нисам дуго размишљао"

- У том тренутку нисам нешто пуно размишљао, притрчао сам и покушавао их извући испод дебелих грана. Са друге стране је исто падало дрвеће. Успио сам некако, претрчали су и неки странци кад су видјели да се нешто догађа - казао је Миладиновић за портал "Аваза".

Како појашњава Миладиновић за портал "Аваза" то био је прави метеж, сви су побјегли испод подвожњака те је било битно да што прије извуку унесрећене док не падне друго дрво.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана