Милатовић:Ђукановића су сви прозрели - ако нам је тако добро зашто нам је лоше

Танјуг
Милатовић:Ђукановића су сви прозрели - ако нам је тако добро зашто нам је лоше

ПОДГОРИЦА - За Црну Гору има наде - ДПС Мила Ђукановића је развлашћен на парламентарним изборима, па онда у Никшићу, Мојковцу, Цетињу, Улцињу, Пљевљима, Колашину, Даниловграду, Подгорици, а од недјеље, неће имати више ни предсједника, поручио је предсједнички кандидат Покрета Европа сад Јаков Милатовић.

У отвореном писму грађанима, Миатовић, противкандидат Ђукановића на предсједничким изборима који се одржавају у недјељу, поручио је да су „Ђукановића сви прозрели и да све мање људи пада на његове ријечи“.

-Покушао је да ме денунцира, застраши и етикетира, али није прошло. Шта више плаши људе другима и црта мете противницима, то му људи мање вјерују- навео је Милатовић.

Истиче да нема шта да крије, а Ђукановић, каже, „не зна гдје и шта ће прије што да сакрије“.

.Ја сам у политику ушао чисте биографије, чистих рачуна и чистог образа - навео је Милатовић, кога су у другом изборном кругу за предсједника Црне Горе подржале све странке побједничке коалиције на парламентарним изборима из августа 2020.

Истиче да се Црна Гора пробудила и да су грађани свјесни да су доведени до краја, до ћорсокака.

-Довољно је било да отворе новчаник или фрижидер и да им буде јасно. Још им је јасније кад виде како су се обогатили на рачун грађана сви функционери који су потекли из ДПС-а, а највише управо Ђукановић. Знају грађани ко им је замрзавао плате и пензије, нису расле ни минимална плата ни пензија годинама. Ако нам је тако добро, зашто нам је лоше -  упитао је Милатовић и констатовао да је “хтио, до сада би нас Ђукановић увео у Европску Унију, да су хтјели и умјели, економија би цвјетала, не би цвјетао криминал”.

Да је Ђукановић, каже, хтео да врати дијаспору, вратио би их раније, да живе у Црној Гори, а не би људе користио као жетоне, не би их звао резервоарима гласова и не би их се сjетио недјељу дана пред изборе, након што их је истјерао из земље својим погубним политикама и неправдом.

-То су наши људи, а не његове играчке. Тешко да постоји малобројније државе са многобројнијом дијаспором. Због Јакова Милатовића није отишао нико, а због Ђукановића је отишла већина -- навео је.

Премного мајки, сматра он, своју дјецу гледа викендом преко Скајпа, а рођендани се честитају преко Вибера.

-То смо хтели да променимо, зато смо се и вратили, да препородимо Црну Гору, да се изборимо са наопаким режимом. Да га пошаљемо у прошлост -  навео је Милатовић.

Поручио је да Црна Гора не припада једном човјеку.

-Ово је земља свих нас, ово је земља за све наше људе! Тако мора да буде и тако ће и бити! – казао је Милатовић и у писму позвао грађане да изађу на изборе и гласају рационално.

Треба, каже, да вјерују дјелима, а не обећањима.

Треба да се присјете свих нејела Ђукановића, а има их много.

-Гријех је препустити Црну Гору Ђукановићу на још пет година. Треба сви да се окрену и виде како живе, како им живе комшије, какви су путеви, каква нам је била перспектива и све ће бити јасно. Грађани треба да одаберу успјех, а да неуспјешног коначно пошаљу у пензију и прошлост – истакао је Милетовић.

Поручио је да и да је у недјељу, 2. априла важан дан за Црну Гору, а све очи упрте су у грађане, јер коначно се само грађани питају.

-Сваки глас је важан! Зато ћемо у недјељу да славимо сви, јер биће то дан кад је Црна Гора рекла „адио“ Милу, и ослобођена његовог терета кренула путем успјеха! - увјерен је Милатовић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана