Мандић: Влада Црне Горе је требало да се укључи у “Отворени Балкан”

Тањуг
Мандић: Влада Црне Горе је требало да се укључи у “Отворени Балкан”

ПОДГОРИЦА - Један од лидера Демократског фронта (ДФ) Андрија Мандић рекао је данас да је Влада Здравка Кривокапића требало да се укључи у велики интегративни пројекат региона “Отворени Балкан” и примјетио да је премијер заборавио на обавезе државника и одустао од тог програма за који је, тврди, гласала већинска Црна Гора.

“Три одговорна лидера Србије, Сјеверне Македоније и Албаније ће у најкраћем времену уклонити границе које постоје између тих држава, а Влада Црне Горе, која води унутрашњу и спољну политику ове земље, наводно, не препознаје интерес да будемо дио тог великог пројекта који може да препороди нашу економију”, казао је лидер Нове српске демократије.

Додао је да се грађани Црне Горе питају због чега је то тако, а у одговору на то питање наводи: “Очигледно је да се Здравко Кривокапић, попут његовог претходника, посветио једино личним и породичним интересима, властитом богаћењу и постао заштитник криминала и корупције које је успоставио бивши режим. Та криминална хоботница је обгрлила и његове најближе сараднике, оне самозване експерте који су пристали да на њих доминантан утицај имају Ðукановићеви криминални ешалони или стране службе безбједности”.

 

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана