Мандић: Гласови ДФ-а пресудни за побједу Милатовића и пораз Ђукановића

Танјуг
Мандић: Гласови ДФ-а пресудни за побједу Милатовића и пораз Ђукановића

ПОДГОРИЦА - Један од лидера Демократског фронта, који је у првом изборног кругу за предсједница Црне Горе освојио 19,32 одсто подршке, изјавио је данас да се странке тог савеза не повлаче и зато ће и у недјељу, казао, њихови гласови бити пресудни да кандидат ПЕС-а Јаков Милатовић побједи, а да Мило Ђукановић и корупција и криминал буду поражени.

"Претходних дана смо напорно радили, теренски обишли већину наших гласача и уз помоћ нашег кол центра успоставили додатну телефонску комуникацију са свима и имам задовољство да обавјестим јавност Црне Горе да ће сви они који су гласали за мене на предсједничким изборима, изаћи 2. априла и својим гласовима подржати Јакова Милатовића", навео је Мандић, саопштено је из ДФ-а.

Каже да се Црна Гора налази пред вратима слободе.

"Након историјског 30. августа, када смо поразили ДПС, на корак смо до потпуног ослобођења наше државе. Другог априла заокружујемо историју борбе која је отпочела прије него што су се многи од вас родили. Толико дуго траје борба за слободу, толико дуго се ломио тридесетогодишњи режим који је буквално урадио све да уништи Црну Гору, а да на том уништењу и сиромашењу грађана Мило Ђукановић и његова клика стекну огромно богатство", навео је Мандић.

Ова битка је, истиче, већа од свакога појединачно.

"Зато ДФ даје властити допринос да сви будемо као један и снажно уђемо у још једну борбу, али не више на улици, не пред кордонима, не кроз облаке сузаваца и бојних отрова, него са оловком у руци – да својим гласом пошаљемо у прошлост режим Мила Ђукановића", навео је Мандић.

Истакао је да је њихов циљ да побједи помирена Црна Гора, да побједи договор и заједништво, да побједи будућност и разумевање, да, како каже, будемо најближи једни другима, да побједимо оне који нас дјеле и да њиховим одласком у прошлост ослободимо Црну Гору од фамилијарне деспотије како би обезбједили бољи живот за сваког човjека.

Према ријечима Мандића, ова побједа треба да буде побједа зрелости и толеранције.

"Јер је Црна Гора земља свих нас, а не само једне партије и једног аутократе. Гласамо за слободу, за претке и потомке, да побједимо Мила Ђукановића - гласамо за Јакова Милатовића", поручио је Мандић.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана