Малољетних из БиХ са вршњаком из Црне Горе украо аутомобил

Срна
Малољетних из БиХ са вршњаком из Црне Горе украо аутомобил

Подгорица - Беранска полиција поднијела је кривичну пријаву против два малољетника, од којих је један из БиХ, због сумње да су украли аутомобил.

Из Управе полиције Црне Горе саопштено је да су службеници Центра безбједности Бијело Поље данас контролисали возило марке “голф два” беранских регистарских ознака којим је управљао шеснаестогодишњак из Тивта чији су иницијали Л.Ж, док се на сувозачевом мјесту налазио М.Л. /17/ из БиХ, са пребивалиштем у Котору.

“Ове особе нису посједовале документацију на основу које би се могао утврдити њихов идентитет, а ни године старости, па су приведене у просторије Центра безбједности”, истиче се у саопштењу и додаје да је возило искључено из саобраћаја јер су полицајци посумњали да је украдено.

Дежурна служба Центра безбједности Беране обавијестила је колеге из Бијелог ПољА да је Р.К. из Берана пријавио да су му у току ноћи непознате особе украле возило, а испоставило се да је ријеч о “голфу” којим су управљали малољетници.

Из полиције наводе да су осумњичени и возило предати припадницима Центра безбједности Беране ради предузимања даљих мјера и радњи.

“О догађају је обавијештен државни тужилац за малољетнике у Основном државном тужилаштву у Беранама који је наложио да против Л.Ж. и М.Л. буде поднесена кривична пријава у редовном поступку због сумње да су починили ово кривично дјело”, истиче се у саопштењу и додаје да је возило враћено власнику.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана