Лучић: "Телеком" се шири и на Сјеверну Македонију

Срна
Лучић: "Телеком" се шири и на Сјеверну Македонију

БЕОГРАД - Компанија "Телеком Србија" шири се на Сјеверну Македонију, гдје је почело оснивање фирме под називом "М:тел", изјавио је генерални директор ове српске компаније Владимир Лучић.

Лучић је рекао да се све компаније "Телекома Србија" ван земље зову "М:тел", као што су "М:тел БиХ", "М:тел Црна Гора", што ће бити и случај у Сјеверној Македонији.

Он је истакао за ТВ Пинк да ће у Сјеверној Македонији "Телеком" ући прво путем сателитске телевизије, а затим ће корисницима понудити мобилну телефонију и фиксни интернет.

 Лучић је напоменуо да су иницијативом "Отворени Балкан" (коју чине Србија, Албанија и Сјеверна Македонија) отворене границе и да се већ сада осјећа друга пословна атмосфера.

 Он је додао и да је изнесен низ неистина, те напоменуо да повећања претплате неће бити и да је за "Телеком Србија" важно повећање корисника и квалитетна услуга.

"Нама је главни циљ да јачамо наш спортски канал, што радимо, и сада смо ушли у јаче снимање серија и продукцију, не само на нашем тржишту, већ за читав свет", додао је Лучић.

Лучић је рекао да је бесмислено да неко тврди да име везе са политиком то што ће се Шпанска или Премијер лига емитовати на Арени јер то има везе са јачањем компаније будући да је циљ да повећа приход. "Процена је да ћемо до 2029. године имати додатни приход већи од милијарду евра.

Ја мислим да сада доста вриједимо", рекао је Лучић.

                                                                 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана