Лепа Лукић пала низ степенице у згради РТС

ГС
Лепа Лукић пала низ степенице у згради РТС

Легендарна пјевачица Лепа Лукић прије неколико дана пала је низ степенице када је у згради РТС-а снимала новогодишњи програм.

На лицу мјеста јој је указана љекарска помоћ, а препоручено јој је и да се јави ортопеду како би снимила повријеђену руку и кољена.

Лепа је истакла да је незгоди претходило то што није доручковала, а болови након исте су били интензивни.
"Водили су ме на снимање, саплела сам се. Мислила сам да нема више степеника, а оно било црно и ја нисам видела. Једва ходам. Све ме боли, срећом да нисам главом ударила, пала сам на руку и ногу. Мислим да сам уганула само руку. Тог дана нисам ни доручковала, баш сам се лоше осећала. Ако ми буде отицала рука и даље, мораћу да одем опет код доктора", рекла је Лукићева за Курир.

Пјевачица је истакла да није дошло до прелома, иако се у потпуности угрувала. Хитна помоћ је, како каже, свакако реаговала, те се пјевачица тренутно осјећа знатно боље.

Подсјетимо, ово није први пут да јој се десила слична незгода. Тако је она почетком прошле године пала у свом стану, те је том приликом повриједила главу, а поломила је и један зуб. И тада се лоше осјећала и трпела је јаке болове.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана