Кривокапић: Док сам премијер у Владу могу само експерти

Танјуг
Кривокапић: Док сам премијер у Владу могу само експерти

ПОДГОРИЦА - Црногорски премијер Здравко Кривокапић изјавио је данас да остаје при ставу да једино експертска влада Црној Гори може донијети добро и поновио да у његовој влади неће бити “никог осим експерата”.

“Шта то значи? Ако постоји неко мјесто које може природно да буде упражњено, онда је природно да треба ући неки експерт, али не никако као што ја ослушкујем одређени политичари”, истакао је Кривокапић у интервјуу ТВ Вијести.

На питање да ли то значи да неће бити ни Демократски фронт (ДФ) ни други политичари у његовом тиму, Кривокапић је рекао: “У Влади у којој сам ја премијер неће бити нико осим експерата”, преноси портал Вијести.

Упитан да ли планира кадровска освјежења реконструкцију Владе или можда инфраструктуру, што би значило увођење још министарстава, Кривокапић је рекао да то захтијева административни пут који није тако једноставан и који траје.

“Пошто Црна Гора нема времена за губљење, мислим да је овај тренутак са 12 министарстава, а то смо добро тестирали приликом боравка у Словенији која има 14 министарстава, да је то мјера Црне Горе”, рекао је.
 

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана