Кнежевић: Од вечерас носим оружје

ГС
Foto: Vijesti.me/Boris Pejović

ПОДГОРИЦА - Тражио сам да носим оружје јер ми је угрожена безбједност, али надлежни кажу да то није могуће јер се води кривични поступак против мене. Ја сад саопштавам свима да ћемо од вечерас и ја и обезбјеђење да носимо оружје јер се осјећамо угрожени, поручио је Милан Кнежевић, лидер ДФ-а.

Он је рекао да ће морати са обезбјеђењем да се брани како зна и умије и да је данашњи напад на њега на подгоричком аеродрому политички мотивисан.

Напад је, каже Кнежевић, пријавио Управи полиције Црне Горе, а након што је дао изјаву у Центру безбједности Подгорица, рекао је да напад није ничим испровоцирао.

Он је новинарима испричао да је сједио у аутомобилу на паркингу, да је пришао непознат младић из аутомобила цетињских регистрација и почео да га вријеђа.

Кнежевић је додао да су његов возач и он процијенили да може доћи до физичког контакта и да може бити физички угрожен, те је возач реаговао и зауставио физички напад.

"Ја му се захваљујем, јер не знам како се то могло завршити", навео је Кнежевић, док се полиција поводом овог случаја још није оглашавала.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана