Избори у Хрватској: Ова кандидаткиња није гласала ни сама за себе

Мондо
Избори у Хрватској: Ова кандидаткиња није гласала ни сама за себе

Најмањи број преференцијалних гласова на изборима добила је кандидаткиња са листе А-ХСП Дражен Келеминец. Зденка Радичић налазила се на 13. мјесту листе у седмој изборној јединици и није добила нити један преференцијални глас.

Минимално боља је била, Ружа Фрањичевић. Она је била 12. на Пернаровој листи у шестој изборној јединици и добила је само један преференцијални глас.

Један преференцијални глас је добио и Влатко Балајић, 12. на листи Радничке фронте у шестој изборној јединици. У истој изборној јединици је и Иван Ганжулић из А-ХСП Дражен Келеминец. Он је такође добио само један глас.

Сарафина Матковић, 12. на листи А-ХСП-а Дражен Келеминец у петој изборној јединици, добила је један глас. У шестој изборној јединици један глас је добио њен колега Иван Ганжулић.

У деветој изборној јединици на листи Социјалдемократа на 13 мјесту је Антонија Шмисал Маткић која је добила само један преференцијални глас.

Странка Снага хрватског заједништва (СХЗ) у деветој јединици је имала двоје кандидата са само једном гласом: Нивес Каурлото-Вучиновић и Гордану Милин.

У десетој изборној јединици је на 11. мјесту листе СРП-а Бисерка Адорић добила један глас, пише "Индекс".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана