Држављанин БиХ силовао пасторку и гурао јој дрогу у уста

Агенције
Држављанин БиХ силовао пасторку и гурао јој дрогу у уста

ОСИЈЕК - Неименовани мушкарац, држављанин Србије и БиХ, силовао је дјевојчицу најмање 15 пута од зиме 2016. до јуна 2017. године.

Жупанијски суд у Славонији подигао је оптужницу против неименованог мушкарца који се сумњичи да је више пута силовао пасторку и присиљавао је да гута разне дроге!

Након подизања оптужнице манијак се жалио на одлуку једног славонског жупанијског суда о продужењу истражног затвора. Врховни суд у Хрватској његове жалбе није прихватио.

Како пишу хрватски медији, похотни очух силовао је дјевојчицу најмање 15 пута од зиме 2016. до јуна 2017. године. Првостепени суд одредио му је истражни затвор због опасности од бијега, јер је држављанин Србије и БиХ, а у Хрватској му је био одобрен привремени боравак.

Жртва је имала свега 16 година. Будући да је с њом живио у заједничком домаћинству, искористио је што је супруга и мајка оштећене с другим тешко болесним заједничким дјететом била одсутна. У најмање 15 наврата присиљавао је да узима дрогу тако што јој је зачепио нос, да би отворила уста и могла дисати да прогута дрогу. Ријеч је о екстазију и спиду.

Након што би дрога почела дјеловати, на кревету спаваће собе силовао је несретну 16-годишњакињу.

Послије је жртви у више наврата давао наведене дроге па и кокаин.

Очуху према закону Хрватске пријети казна од три до 15 година затвора због тешког кривичног дјела против сполне слободе према жртви посебно рањивој због њезине доби, према члану обитељи, и због силовања. За омогућавање уживања дрога, односно због дрогирања пастроке, пријети му казна од једне до 10 година.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана