Детаљи убиства у Винковцима: Син убио оца па себе

ГС
Foto: Pixsell

Ноћас је у Винковцима дошло до убиства ватреним оружјем, а како хрватски медији сазнају да је син убио оца, након чега је извршио самоубиство.

Полиција је синоћ у 22:39 запримила дојаву да је у Винковцима ватреним оружјем усмрћен један мушкарац. Полицијски службеници су на мјесту догађаја затекли мртво тијело мушкарца те утврдили да се почилац удаљио с мјеста догађаја.

"Убрзо смо пронашли и беживотно тијело мушкарца за којег сумњичимо да је одбјегли починитељ тог догађаја", наводе из полиције.

Убијен је, неслужбено, локални подузетник А.П., а убио га је најмлађи од његова три сина.

На адреси на којој се догодило убиство регистрована је фирма за превоз, трговину и услуге убијеног А.П.-а.

Пуцњава се, како је објавио портал Новости.хр, прво чула у Жанићевој улици уз Босут, а потом и отприлике километар и по даље, код новог моста у Улици Руђера Бошковића. Полиција је током ноћи блокирала тај дио града.

Како преносе медији, комшија је казао да је наводно 22-годишњи син убио оца.

"Ради се о супружницима с четворо синова, млађим мушкарцима. Мотив се засад не зна што је изазвало младића да убије оца па себе", јавља новинарка 24сата.хр с терена.

Јутро након страшног злочина, полиција је полицијском траком оградила двије куће у Винковцима, а неколико полицајаца стоји испред.

"Изашао сам прошетати пса, полицајац ме упозорио да се одмах вратим у кућу", рекао нам је читалац, описујући што се догодило током вечери.

"Улица је блокирана, неколико полицијских аутомобила је било тамо", додао је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана