Црна Гора: Директора изнервирали резултати избора, па претукао радника?

Танјуг
Црна Гора: Директора изнервирали резултати избора, па претукао радника?

ПОДГОРИЦА- Директор Јавног предузећа "Комунално и водовод" Жабљак Радован Бошковић наводно је, револтиран због резултата избора у Црној Гори, у службеним просторијама напао, прво вербално, а потом и физички, Риста Шамшала, запосленог у том предузећу, пише црногорски Дан.

Према изјавама очевидаца, Бошковић је, видно изнервиран исходом гласања на конститутивној сједници Скупштине Црне Горе, чији је директан пренос пратио у оближњем локалу, ушао у канцеларију рачуноводства предузећа, гдје је затекао и Шамшала.

Потом га је вербално напао, упућујући му увреде и псовке, да би га затим с леђа ухватио за главу и треснуо њоме о сто, ударајући га и шакама.

Како медији преносе, Шамшал није пружао отпор.

Малтретирање је престало након што су се умијешали остали запослени, а у међувремену је стигла и полиција, преноси портал ЦдМ.

Шамшал је потврдио да га је Бошковић пијре три дана напао у службеним просторијама, прво вербално, а потом и физички.

- Све се десило у току радног времена. Иако ми је одузео све ингеренције као шефу "Чистоће", доставио сам му неки рачун на потписивање. Потписао га је, али је одмах почео да ме псује и вријеђа. Потом ме је гурнуо и ухватио за врат. Изашао сам из те канцеларије и ушао у своју, сјео за сто и позвао полицију. Међутим, он је пошао за мном и ударио ме у главу, запријетивши да ће ме скратити за главу и да не знам с ким имам посла - рекао је Шамшал.

Из полиције је Дану потврђено да је покренут поступак против Бошковића.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана