Барани сакупили 7.500 евра у акцији „Играј за Космет“

СРНА
Барани сакупили 7.500 евра у акцији „Играј за Космет“

ПОДГОРИЦА- На хуманитарном турниру у баскету три на три "Играј за Космет" који је одржан у Бару прикупљено је 7.500 евра намијењених манастиру Драганац и Србима у јужној српској покрајини.

Ова помоћ је намијењена и самохраној мајци четворо дјеце Блажици Вићентијевић из Зубиног Потока, као и за потребе изградње игралишта за дјецу и омладину у селу Кусци код Гњилана.

Турнир је синоћ одржан у организацији Друштва добровљних давлаца крви "Свети Јован Владимир" које дјелује при Саборном храму на Тополици, а под покровитељством Хуманитарне организације "Сви за Космет" из Београда.

"Желим да се захвалим свима који су учествовали, а посебно донаторима који су дали 2.000 евра уз жељу да остану анонимни! Наравно, то не умањује, ни најмање, значај свакога ко је донирао и један једини евро", рекао је Славко Клисић у име организатора турнира.

Клисић је нагласио да је више него поносан на све своје Баране, свих вјера.

Учесници и посјетиоци турнира имали су част и да први пут у Црној Гори уживо чују анђеоски глас млађане Павлине Радовановић из Ораховца, која је специјално за ову прилику била гост на овом изузетном догађају.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана