Бачена бомба на хотел у Колашину

Вечерње новости
Бачена бомба на хотел у Колашину

Колашин - У четвртак око 19 сати, неко је бацио експлозивну направу, највјероватније бомбу, у Спа центар елитног хотела "Бјанка" у Колашину.

На сву срећу у стравичној детонацији није било страдалих нити повређених, али је проузрокована већа метеријална штета. Гости из хотела нису евакуисани.

Хотел је власништво контроверзног бизнисмена Зорана Ћоћа Бећировића, из Колашина, блиског пријатеља црногорског премијера Мила Ђукановића, пишу Новости.

Бећировић, чији брат Драган убијен прије три године у Будви, под неразјашњеним околностима, ових дана је присутан у медијима због сукоба које има са руским партнерима у хотелу "Авала", односно коцкарници хотела.

Наиме, Бећировић и фирма "Беплер и Џејкобсон" били су власници хотела "Авала", али је Бећировић "изгуран" из посла, пишу Новости. Остала му је само коцкарница коју држи са партнерима из Русије, који су у жестоком сукобу са другом групом бизнисмена из те земље која управља "Авалом".

Бећировић је иначе и власник Ски центра Језерине у Колашину.

Полиција је у четвртак вече послије експлозије блокирала све излазе из Колашина, а у зграду полиције приведен је већи број особа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана