Аутомобил се омотао око бетонског стуба, возач чудом преживио (ФОТО)

ГС
Foto: bjelovar.live

Возач (59) чудом је преживио тешку саобраћајну несрећу која се јуче догодила у мјесту Међурача недалеко од Бјеловара.

Како је bjelovar.live сазнао од бјеловарске полиције, возач је око 15.30 због превелике брзине прешао на супротну страну пута, слетио у лијеви путни јарак и забио се у бетонски ступ јавне расвјете.

Од силине ударца ауто се омотао око бетонског ступа који је и преполовио. Возач је остао заробљен у смрсканом возилу.  На интервенцију су изашли припадници Ватрогасне заједнице Општина Нова Рача који су се трудили да што прије извуку повријеђеног возача, преноси Индеx.хр.

Колегама је требало пола сата да прережу лим и возачу ослободе ноге које су биле притиснуте. Морам признати да још нисмо имали овакву врсту интервенције, но најбитније је да је човјек преживио и да смо помогли", казао је Дражен Бенгез, комадир ватрогасне заједнице Нова Рача.

Додаје и како је на терен изашло деветеро припадника двију локалних ДВД-ова, Булинац и Стара Рача, који једини посједују опрему за техничке интервенције.

"Заиста, возач је чудом преживио ову несрећу. Иначе, није био везан сигурносним појасом", казао је Бенгез.

Из бјеловарске Опће болнице Др. Анђелко Вишић су потврдили како је 59-годишњи возач запримљен с тешким повредама.

"Ради се о отвореном прелому наткољенице и затвореном прелому поткољенице. Има и повреде ребара… Пацијент је успјешно оперисан и за сада је стабилно", казали су из болнице.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана