Абазовић: Хапшење Кашћелана - подвиг полиције

Срна
Абазовић: Хапшење Кашћелана - подвиг полиције

ПОДГОРИЦА- Потпредсједник Владе Црне Горе за безбједност Дритан Абазовић оцијенио је да је хапшење наводног вође кавачког криминалног клана Слободана Кашћелана подвиг црногорске полиције.

Он је на конференцији за новинаре црногорског Националног савјета за борбу против корупције на високом нивоу рекао да не би да улази у детаље, јер акција није завршена, додајући да ће данас бити претреса на више локација.

“Ово је подвиг полиције, највећи успјех који је црногорска полиција остварила у посљедњих десет година”, додао је Абазовић.

Он је поручио да ће Влада све своје активности усмјерити према борби против криминала и корупције.

“Настављамо даље, ово је тек почетак, рука правде је кренула. Тврдим да ће се, ако не буде опструкција, Црна Гора изборити са организованим криминалом. Ја то обећавам”, поручио је Абазовић.

Црногорска полиција потврдила је раније данас да предузима планске активности према криминалним групама и да је ухапшено више особа.

Подгорички медији претходно су објавили да је полиција синоћ ухапсила наводног вођу кавачког криминалног клана Слободана Кашћелана због сумње да је организовао криминалну групу која је починила и планирала више тешких кривичних дјела, за које је запријећена казна и до 40 година затвора.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана