Тривић: Мир, стабилност и економски просперитет

Срна
Тривић: Мир, стабилност и економски просперитет

СРБАЦ - Кандидат ПДП-а за предсједника Републике Српске Јелена Тривић изјавила је вечерас у Српцу да су мир, стабилност и економски просперитет њена порука и у тој општини.

Тривићева је након трибине ПДП-а рекла да очекује сјајан резултат на предстојећим изборима као кандидат за предсједника, али и кандидата СДС-а Мирка Шаровића за српског члана Предсједништва, те одличан резултат листе ПДП-а.

“Ово је био скуп ПДП-а, гдје су нам гости били наши партнери из СДС-а и Листе за правду и ред, али и одборници других странака који овдје у Српцу отворено подржавају господина Шаровића и мене”, навела је Тривићева.

Носилац листе ПДП-а за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ у Изборној јединици један Бранислав Бореновић рекао је да Србац треба да буде оно што био прије - симбол привредног развоја овог дијела Републике Српске, саопштено је из ПДП-а.

Кандидат за посланика у Народној скупштини Републике Српске из Изборне јединице два Саша Јовичић навео је да су програм ПДП-а борци, омладина, мајке, школство, здравство - сва животна питања и проблеми које желе да ријеше и да унаприједе области живота сваког човјека.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана