Trivić: Mir, stabilnost i ekonomski prosperitet

Srna
Trivić: Mir, stabilnost i ekonomski prosperitet

SRBAC - Kandidat PDP-a za predsjednika Republike Srpske Jelena Trivić izjavila je večeras u Srpcu da su mir, stabilnost i ekonomski prosperitet njena poruka i u toj opštini.

Trivićeva je nakon tribine PDP-a rekla da očekuje sjajan rezultat na predstojećim izborima kao kandidat za predsjednika, ali i kandidata SDS-a Mirka Šarovića za srpskog člana Predsjedništva, te odličan rezultat liste PDP-a.

“Ovo je bio skup PDP-a, gdje su nam gosti bili naši partneri iz SDS-a i Liste za pravdu i red, ali i odbornici drugih stranaka koji ovdje u Srpcu otvoreno podržavaju gospodina Šarovića i mene”, navela je Trivićeva.

Nosilac liste PDP-a za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH u Izbornoj jedinici jedan Branislav Borenović rekao je da Srbac treba da bude ono što bio prije - simbol privrednog razvoja ovog dijela Republike Srpske, saopšteno je iz PDP-a.

Kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice dva Saša Jovičić naveo je da su program PDP-a borci, omladina, majke, školstvo, zdravstvo - sva životna pitanja i problemi koje žele da riješe i da unaprijede oblasti života svakog čovjeka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana