Застарјела дуговања биће отписана

Д. Б.
Застарјела дуговања биће отписана

БАЊАЛУКА - Градоначелник Драшко Станивуковић поручио је још једном свим суграђанима да ће бити отписани сви дугови за комуналну накнаду, за које је наступила застара.

 

- Грађани могу бити мирни, јер ће сва застарјела дуговања за комуналну накнаду у Бањалуци бити отписана, а по садашњим дуговањима нико неће бити тужен - поручио је градоначелник те додао да ће бити донесена и посебна одлука која ће се тицати управо застаре.

Такође он је нагласио да ће оним грађанима који су измирили дуг, а који је дио застаре тај износ водити као претплата за будуће рачуне комуналне накнаде.

Станивуковић је подсјетио да је одлука Завода за изградњу Бањалука да пошаље опомене за плаћање комуналне накнаде на адресе наших суграђана, без навођења датума дуговања самоиницијативна одлука руководства овог предузећа.

- Као први човјек града најоштрије осуђујем ово што је урађено без мог знања, с обзиром на чињеницу да су нама наши Бањалучани увијек били и увијек ће бити на првом мјесту, што свакодневно показујемо кроз низ различитих мјера - закључио је он.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана