Закажите састанак са градским менаџером: Из Градске управе се огласили о застарјелим дуговањима за комуналну накнаду

ГС
Закажите састанак са градским менаџером: Из Градске управе се огласили о застарјелим дуговањима за комуналну накнаду

Сви грађани који имају недоумице у вези са недавно пристиглим рачунима за комуналну накнаду, могу да се директно обрате градском менаџеру, Бојану Кресојевићу.

За термин разговора са градским менаџером могу позвати број телефона: 051/244-426, од сутра 10. априла од 11 часова, саопштено је из Градске управе.

Наиме, ових дана Завод за изградњу Бања Лука је уз рачун за комуналну накнаду за 2024. годину доставио и информацију о стању обавеза појединачних обвезника комуналне накнаде са 31. децембром 2023. године. Оно што је најважније рећи јесте да ниједан грађанин, физичко лице, неће бити тужено када су у питању обавезе за комуналну накнаду.

Поручио је ово градски менаџер Бојан Кресојевић и додао да постоји потреба да се ишчисте евиденције и да се на овај начин обавезе које су старије од три године – процедуром приговора за застару искњиже из евиденција ЗИБЛ-а односно евиденција обавеза комуналне накнаде.

-То је једини начин на ишчистимо те евиденције и да само оне обавезе које заиста остају, које нису у року застаре, да се оне у будућности прате. Циљ је да на овај начин дођемо до сређеног стања које ће у будућности олакшати и пословање ЗИБЛ-а с једне стране и с друге стране праћење свих плаћања и свих обавеза по питању комуналне накнаде – закључио је градски менаџер, те још једном позвао суграђане да му се слободно обрате у вези са информацијама о овој тематици.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана