За пекаре и месаре нема предаха

Н. Б.
За пекаре и месаре нема предаха

Бањалука - На Међународни празник рада, у понедјељак, 1. маја, неће радити предузећа која обављају услужну и занатску дјелатност, а поред јавних служби, могу да раде пекаре, меснице и рибарнице у времену од седам до 12 часова, потврдили су у Градској управи.

Током празника свих 24 часа на услузи грађанима биће драгстори као и трговине на аутобуским и жељезничким станицама те бензинским пумпама.

- Угоститељски објекти изван стамбено-пословних објеката 1. и 2. маја радиће од седам до 23 часа. Трговине као и предузећа за услужну и занатску дјелатност моћи ће 2. маја да раде од осам до 16 часова - рекли су у Градској управи.

Тимови породичне медицине Дома здравља и специјалистичке педијатријске амбуланте у Поликлиници и Платоновој улици дежураће током празника у двије смјене од  седам до 20 часова.

- У оквиру Службе хитне медицинске помоћи радиће и стоматолог и Одјељење за хематолошку и биохемијску дијагностику - рекли су у Дому здравља.

Дежурна је апотека "1. мај", а градске апотеке 2. маја радиће од осам до 16 часова.

На Међународни празник рада грађани ће моћи купити  свјеже воће и поврће на Тржници" од седам до 15 часова, а 2. маја до 17 часова.

Грађани ће имати на располагању јавни градски превоз, а аутобуси ће саобраћати по празничном режиму, односно по распореду вожње који је на снази сваког викенда.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана