Влада са 5.000 км подржала акцију "За мале Бјелајце"

Срна
Foto: гс

БАЊАЛУКА- Влада Републике Српске подржала је са 5.000 КМ хуманитарну акцију "За мале Бјелајце", која је покренута с циљем да се помогне самохраној мајци троје дјеце Весни Бјелајац из бањалучког насеља Петрићевац.

Акцију је покренуо Ватерполо клуб "Борац фортуна", а сви који желе помоћи, могу уплатити новац на жиро-рачун 562-099-80918990-89 који је отворен код НЛБ банке са назнаком "за мале Бјелајце".

Весна Бјелајац је у априлу остала без супруга који је био једини запослен у овој породици, те сама брине о дјечацима од 13 и десет година, те о беби од пет мјесеци.

Веснин супруг био је једини запослен у овој породици, а преминуо је од посљедица заразе вирусом корона, тако да су остали без сталних новчаних прихода.

Ова храбра мајка школује два основца, од којих је један четврти, а други осми разред основне школе и враћа два кредита, од којих је један стамбени, који је и највећи терет, за који је као средство обезбјеђења усписана хипотека на стан у којем живе Весна и дјечаци, а којег је остало око 36.000 КМ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана